Promoció Turística

Rutes

Actualment no hi ha elements dins d'aquesta carpeta.

Bars Restaurants

Restaurant Àrea de Vila-Sana:

image
Telèfon: 973712336

Restaurant Petit Xiroi:

image
Restaurant que ofereix un ambient agradable i la possibilitat de gaudir de la millor cuina tradicional, que juntament amb l'acurat servei i l'originalitat dels seus plats elaborats amb els millors productes de la terra, farà les delícies dels paladars més exigents i sorprendrà els més curiosis. És, en resum, una cuina plena de sabor i sensacions de la qual destaquem, entre altres, les boníssimes carns a la brasa, el deliciós bacallà a la mel, els meravellosos caragols al cava i a la lluna, etc.
                                                    Enllaç: www.petitxiroi.com/
                                                    Telèfon: 973712704

Restaurant Villa Orce:

Bar del Poble:

image
Telèfon: 973673262

Cifu Bar Cafeteria:

Fires i Festes

Festa Major Sant Miquel de 2008

image
Els dies 26,27 i 28 de Setembre va tenir lloc la Festa Major gran del municipi. Els actes van començar el divendres 26 amb l'elecció de la pubilla i l'hereu, i a continuació amb un sopar de germanor. El dia 27 destacarem la commemoració del 75é aniversari de la segregació de Castellnou de Seana i la presentaciço de la bandera de Vila-Sana, amb la participació de l'historiador el Sr. Josep Solé i Sabaté. El dia 28 Missa Major amb honor al nostre patró Sant Miquel i per finalització de la Festa Major gran Castell de focs.

Festa de la Mare de Déu de la Cabeza

image
Diada en honor de la patrona del nostre poble. Es fa una missa amb ofrena floral i hi ha una cercavila pel poble i berenar al poliesportiu.

Carnaval

image
El dia de Carnestoltes es celebra amb un sopar que consta de "xulla" amb mongetes. Hi ha premis per les disfresses més originals.

Les Cassoles

image
Cada any, el segon diumenge de Maig, s'organitza la diada de les cassoles.

Cabalgata dels Reis Mags d'Orient

image
Cada any els Reis Mags d'Orient visiten el nostre poble per repartir els regals.

Bicicletada de l'onze de Setembre

image
Cada any el dia onze de Setembre els habitants de Vila-Sana i tothom qui s'hi vulgui apuntar poden participar en una bicicletada popular que els portarà des del nostre poble fins a una indret singular del nostre terme on es dóna esmorzar a tots/es els/les participats.

Document Actions