30° / 14° Núvols alts

Alcaldia

Jaume Caballé Masó

FOTO.jpg

Benvingudes i benvinguts,

En nom de totes i tots els que formem la corporació municipal, vull donar-vos la més cordial benvinguda a la web municipal, que pretén ser la principal porta d’entrada de ciutadans i visitants a l’Ajuntament de Vila-sana.

Agilitat,  fluïdesa,  transparència,  no són solament paraules,  per a nosaltres  és una prioritat que  la informació relativa al municipi i als veïns i veïnes se’n tingui coneixement gairebé a l’instant,  els fluxos informatius  dins la web se succeeixen de forma continuada procurant que la seva renovació i actualització sigui constant.

Com a institució més propera, l’Ajuntament ha de facilitar la informació sobre els seus serveis, i fer-ho de forma clara i accessible. Aquesta pàgina web vol ser també una eina útil i funcional per resoldre gestions, per a la participació de la ciutadania en el govern de la localitat i per aconseguir la màxima transparència. Aquest portal ha de contribuir al fet que totes i tots sentim l’Ajuntament més nostre.

També us volem estalviar temps en els vostres tràmits i que pugueu aconseguir informació i descarregar-vos formularis a través de la web, llicències d’obra, certificats d’empadronament, sol·licituds de connexió a la xarxa d’aigua, entre altres.

Salutacions molt cordials,  gràcies per  visitar el web de Vila-sana i resto a la vostra disposició per a rebre els suggeriments o millores que considereu.Jaume Caballé Masó

Alcalde de Vila-sana