32° / 13° Poc tapat

VILA-SANA CELEBRA LA SEVA FESTA MAJOR 2023

Tindrà lloc del 29 de setembre a l’1 d’octubre amb diverses activitats lúdiques programades per l’Ajuntament

DIJOUS 28 SETEMBRE 2023

Vila-Sana es torna a vestir de gala per celebrar la seva Festa Major, que tindrà lloc a partir d’aquest divendres, 29 de setembre, i es perllongarà fins el proper diumenge, 1 d’octubre.

Les activitats s’iniciaran divendres al migdia amb una missa en honor al patró del municipi, Sant Miquel, i la copatrona, la Verge de la Cabeza; amb acompanyament musical de Cobla. Tot seguit, tindrà lloc el pregó, que enguany anirà a càrrec de l’anterior alcalde de Vila-sana, Joan Sangrà.

La jornada seguirà amb un ball de sardanes amb la Cobla Tàrrega i amb un vermut popular. Ja al vespre, s’escolliran les pubilles i els cavallers, per donar pas a un sopar popular amenitzat pel Mag Centenarius. Tot seguit, també es farà un bingo solidari, organitzat per la junta local Contra el Càncer de Vila-Sana. Per finalitzar el dia, tindrà lloc un espectacle hipnosi amb Daniel Marmor i, posteriorment, concert de versions amb The Aguateques i DJ Flasher.

Dissabte seguiran les activitats ben aviat pel matí. A les 9 hores, la zona del Plataner acollirà la 3ª tirada familiar de bitlles. A la tarda, es farà la cursa X-Trem Race i l’Art Truck de Solaç. Els amants de les arts escèniques també podran gaudir de l’obra “Hotel Flamingo” de la Cia. Clownic i, finalment, es clourà la jornada amb la Festa de Flaix FM i tota la música i deejays d’aquesta emissora i els 2 Many Monkeys.

La Festa Major finalitzarà els seus actes el diumenge. A les 10,30 hores del matí tindrà lloc la tradicional missa. Per la tarda, hi haurà animació infantil i, tot seguit, concert i ball amb l’Orquestra Junior’s. L’última activitat tindrà lloc a les 22 hores amb l’esperat castell de focs a càrrec dels Calents i Cornuts d’Arbeca.

La Festa Major de Vila-Sana aplega cada any centenars de persones vingudes d’arreu de la comarca per gaudir de les múltiples activitats que s’hi celebren.